Friday, 15 February 2013

Color Club Cosmic Fate

 
Idag är det Skimmerskuggans Holofredag och jag är med igen. Idag visar jag er Color Club Cosmic Fate, ett av de nya lacken i Halo Hues kollektioen.
Cosmic Fate är ett nude holo med orange ton. Jag önskar att det var lite mer orange och inte så nude. Färgen är mesig, men med regnbågarna lacket har jag förlåter jag allt som heter mesig färg. Regnbågarna är verkligen fantastiska och holoeffekten är stark.
Ja, mer än så har jag inte att säga, så nu till lite bilder. 

Formulan är bra, den är inte rinnig men inte heller för tjock. Lacket är väldigt täckande och jag tror man kan komma undan med ett lager men jag la två ändå. Det torkar fort och ett lager Seche Vite påverkar inte holoeffekten alls. 

Translation: It's Skimmerskuggan's Holo Friday today and I'm showing you Color Club Cosmic Fate, one of the new additions to the Halo Hues collection. Cosmic Fate is a nude holo with a orange tint to it. The rainbows are gorgeous!
The formula is good. Two coats give fulcoverage but I think one coat would suffice. It dries fast and one coat of Seche Vite does not affect the holo effect. 


16 comments:

 1. Wow!! Vilka underbara regnbågar det blev!!!
  Jag hade det problemet att mina regnbågar försvann en del när jag lade på SV...så synd. Undrar vad man kan göra åt det? Bara strunta i SV eller finns det något annat?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det beror helt på vilket lack det är. En del holos klarar av överlack hur fint som helst (jade, Color Club) medan andra holos påverkas och effekten försvinner ganska rejält (Glitter Gal och Nfu Oh har jag upplevt det med).

   Delete
 2. OMG, det ser helt fantastiskt ut här!!!! Jag har inga av CCs Halo Hues men jag funderar lite på om jag skulle ha ett par av de nyare. Jag är svag för nudeholo, så tummen upp för färgen:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, färgen blev jag förvånansvärt förtjust i. Tycker du verkligen ska skaffa några av de nyare, de är himla fina.

   Delete
 3. Jättefina regnbågar! Hoppas jag kommer gilla det. Det står här, otestat, sedan det gick att köpa. Jag har varit helt osugen att testa dem, troligen för jag inte gillade de jag har från första släppet men jag håller tummarna för att de nya ska ta mig med storm.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nej, de första halo hues lacken var jag inte ett dugg sugen på och skaffade ingen av dem. men de här är en helt annan femma, färgerna är finare och regnbågarna är det ju inte heller något fel på.

   Delete
 4. Även om det inte är så färgstarkt så gillar jag det här jättemycket! Jag tror inte jag har något annat hololack i samlingen som har den färgen.

  ReplyDelete
 5. Vilka vackra bilder och regnbågar!! :D

  ReplyDelete

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...