Thursday, 14 February 2013

Darling Diva Cherubic

 

Alla Hjärtans Dag idag. det verkar vara en sådan där dag som folk älskar eller hatar, men jag är ganska likgiltig till den. Jag och min sambo ska inte fira. vi älskar ju varandra alla dagar och det är trevligare att visa kärleken spontant än på en dag den förväntas visas tycker både han och jag. Men mysa framför något avsnitt av The Walking Dead ska vi ändå försöka hinna göra ikväll. hursomhelst, trots denna likgiltighet kan jag ju ändå fira på naglarna och de tänker jag göra. Två manikyrer tänkte jag då försöka hinna lägga upp idag. Den första är Darling Diva Cherubic
Cherubic är en vit, mjölkig jelly packad med glitter i olika storlekar och färger. Jag ser lila, lavendel och ljusroa hexagoner, ljusrosa fyrkantiga glitter, några få prismatiska, rosa glitter och samt några få rosa hjärtan. Väldigt tjejigt och gulligt  och inte alls "jag" någonstans, men alldeles jättepassande nu under Alla Hjärtans Dag. Det är så gulligt att trots att jag är tjejen med sotade ögon, The Smiths tischa och Dr. Martens på fötterna inte kunde låta bli att skaffa det.  

Formulan är lite tjock, men det beror mest på att det är ganska mycket glitter i lacket. Det är få hjärtan i och enligt Carrie, skaparen av Darling Diva, ska det inte vara hjärtan på alla naglarna. Jag brukar ha svårt för hjärtan i lack, men det här är lacket är så gulligt och det är trevligt när de är så få. De lägger sig dessutom platt mot nageln, till och med på mig som har väldigt välvda naglar. 
Lacket är skirt, så det ni ser på bilderna är två lager OPI Alpine Snow och sedan har jag lagt två lager Cherubic över det. Utan snabbtorkande överlack torkar det sakta, men jag använder ju som vanligt ett lager Seche Vite och då var torktiden normal. två lager Seche Vite krävdes för att få ytan helt slät. 

Glöm inte att ni kan vinna Darling Diva i min Giveaway!

Translation: Happy Valentine's Day! Today I'm showing you two manicures, but I'll start off with this one. This is Darling Diva Cherubic. It's a white, milky jelly packed with glitter in purple, and pink, in both different sizes and shapes. There's also some pink hearts and prismatic glitter thrown in there. It's very girly, cute and valentine's appropriate.
the formula is pretty thick because of the glitter. The polish is sheer, so what you see in my pictures are two coats of OPI Alpine Snow and two coats of Cherubic. I used two coats of Seche Vite to make it dry faster and make it feel smooth to the touch.

22 comments:

 1. Åh så sött! Perfekt alla hjärtansdag lack

  ReplyDelete
 2. Det här är så gulligt helt tvärtemot vad jag brukar gilla, men jag kunde inte låta bli att köpa det.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det var det jag också tänkte. Det är verkligen urgulligt.

   Delete
 3. Det är det som jag älskar så mycket med nagellack, för oavsett vad du har för stil i övrigt (jag är extremt svart och rätt rockig) så kan du ha precis vad som helst på naglarna. Känner du för att vara sockersöt en dag så kan ett lack som detta vara perfekt utan att du behöver ta fram en ljusrosa spetsklänning a la Odd Molly ;) Jag tycker att det här lacket var jättesött och gulligt :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. ja, det gillar jag också med nagellack. De går att förändra sig så mycket utan att göra något drastiskt. Det är verkligen ett gulligt lack och en dag som alla hjärtans dag vill man ju vara lite extra gullig. :)

   Delete
 4. Ah jag väntar hem det här lacket och väntan blev inte lättare av att se dina tjusiga bilder! fantastiskt fint!

  ReplyDelete
 5. Fint :)
  Nu har jag lagt till dig kul att du är med :)
  Hoppas du är med nästa torsdag med och då får du länka till mig :) Förstod att du inte kunde göra det idag :)

  ReplyDelete
 6. Det här var urgulligt! Jag har också svårt för lack med hjärtan och stjärnor eftersom de ofta står ut hur många lager SV man än har. Ett plus för denna om hjärtana lägger sig platt!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, inga lack där det sticker upp saker brukar falla mig i smaken, men det här var jag ju tvungen att ha och hjärtanen låg platt och fint. :)

   Delete
 7. Vilken söt manikyr! Själv tycker jag Alla Hjärtans Dag är en bra ursäkt för att äta lite onyttigt (gottegris) =)

  ReplyDelete

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...