Monday, 4 February 2013

OPI I Saw...U Saw...We Saw...Warsaw

 
Idag är det Mrs Datas Blå måndag och jag bär ännu ett lack ur OPI Euro Centrale Collection. Det här är I Saw...U Saw...We Saw...Warsaw. Herregud vilket långt namn! Jag tänker inte skriva ut hela det namnet igen.

Så, I Saw... är ett mörkblått kräm lack med en alldeles underbar glans. Inte en särskilt unik färg, men jag gillar verkligen det här. Färgen är fin. Precis som med OPI...Eurso Euro så är även det här en färg jag anser passar bättre i en höstkollektion. Fast egentligen är det ganska uppfriskande med en vårkollektion som innehåller mer än bara pasteller. Och jag gillar ju blått, så jag är väldigt nöjd. Speciellt när det är blå lack som är så här fina och glansiga. 

Formulan är felfri. Lacket är inte rinnigt och det hamnar där man vill. Torktiden är normal och det torkar alldeles galet glansigt. Lacket får verkligen en glasartad yta. Det ni ser på mina bilder är två lager I Saw... utan topplack. Precis som My Vampire Is Buff och OPI...Eurso Euro känns det onödigt att lägga ett lager topplack på för glansens skull, för hållbarheten absolut, men det behövs inte topplack för att ge lacket mer glans. Jag tvivlar på att det ens kan bli glansigare. 

Translation: It's Mrs Data's Blue Monday today and i'm wearing I Saw...U Saw...We Saw...Warsaw. What a name! It's so long!
I Saw... is a beautiful dark blue creme polish that is super shiny. I love the colour, it's lovely.
The formula is impeccable. The polish is not too thin nor too thick. The dry time is normal ad it dries to a very shiny finish. The finish almost looks glass like.  What you see in my pictures are to coats of I Saw... without top coat.

8 comments:

 1. Wow, jag tycker verkligen att det ser fantastiskt ut! Vilken glans!

  ReplyDelete
 2. Unikt eller inte spelar ingen roll. Helt underbart.

  ReplyDelete
 3. De enda jag vill ha i kollektionen är de mörka blå och Polkan!

  Haha ja, what's up med namnet?! :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Namnet, ja du? Det är så jäkla långt...
   Polkan vet jag inte riktigt vad jag tycker om, men den känns lite som ett måste. Gillar jag den inte har jag lovat bort den till en vän. :)

   Delete
 4. Jag gillar färgen starkt, men jag kom inte vidare bra överens med formulan i det här lacket. Riktigt synd.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Färgen är väldigt fin, jag kom bra överens med formulan, men det där är ju så olika från person till person.

   Delete

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...