Tuesday, 5 February 2013

Essie Leading Lady

 
Idag bär jag det alldeles underbara Essie Leading Lady. Jag har haft lacket i ägo sen november tror jag och använt det två gånger men varit så missnöjd med bilderna att jag inte velat visa upp det här. Men nu har jag bilder jag är nöjd med och fast ni säkert sett Leading Lady på de flesta bloggar nu så får ni se det hos mig också!
Så, Leading Lady är en mörkröd jelly med mindre fyrkantiga ljusröda glitter. Det gnistrar, skimrar och är så, så vackert!
Lacket släpptes med Essies jul/vinter kollektion Leading Lady. En kollektion med en himla massa fina lack. Jag har fyra av de sex lack kollektionen innehåller och jag älskar dem allihop. 
Leading Lady är inte favoriten ur kollektionen (Essie Butler Please är favvon) men den är nog den jag tyckte näst bäst om. Det där lilla, lilla glittret ger det något extra.
 

Formulan är ruskigt bra. På egen hand täcker det på tre lager men på mina bilder har jag lagt två lager av Leading Lady över China Glaze Merry Berry. Resultatet var vackrare än när man bär det på egen hand. 
Torktiden är normal och det torkar glansigt. för att få ytan helt slät krävdes ett lager Seche Vite.

Translation: Today I'm wearing Essie Leading Lady. It's absolutely gorgeous! It's a red jelly with lighter red glitters. I love it! It's so sparklly and shiny. 
The formula is great! Three coats give full coverage when worn on its own, but in the pictures I've layered two coats of Leading Lady over China Glaze Merry Berry. The result is lovely! The dry time is normal and it dries to a shiny finish. To make the finish smooth one coat of Seche Vite is enough.10 comments:

 1. Jag visade det här igår och älskar verkligen lacket. Helt underbar färg! Var nästan lite ledsen när jag var tvungen att ta bort det för att det var för slitet.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det är verkligen ett tjusigt lack.

   Delete
 2. Replies
  1. Det är så fint. Röd jelly och glitter slår ju sällan fel.

   Delete
 3. Det här är så snyggt! Sen älskar jag dina bilder, alltid lika fina och skarpa :) Har svårt att tro att du kan ta dåliga bilder ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Men tack rara du! Vad glad jag blir! :)
   Jag ser till att ta nästan äckligt många bilder sen sållar jag. Det finns en hel del suddiga, dåliga bilder bland de jag tar på ett lack.

   Delete
 4. Mhmm! Det är fint, men ändå inte köp-lockande för min del. Tycker glittren ligger lite för högt på ytan, och på så vis tycker jag att det saknas lite djup.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag kände så första gången jag bar lacket, men nu när jag lagt det över ett annat trivdes jag bättre och tyckte det blev finare djup. Sen finns det ju andra röda jellies med rött glitter som har bra mycket mer djup än det här.

   Delete

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...