Wednesday, 20 February 2013

Hare Asteroid Turf

 
Idag är det Karins Gröna Onsdag och fler bidrag till den gröna, sköna dag hittar ni hos henne på Vacker & Underbar.
Jag bidrar med ett lack jag suktat efter länge, länge nämligen Hare Asteroid Turf.  Denna nästan mytomspunna gröna jelly med rosa, nästan fushia, glitter. Jag gillar det, väldigt mycket. Det är ett ovanligt och roligt lack. Mest roligt, för i mina ögon är det fulsnyggt. Fast mest snyggt, men inte så snyggt att det bara är snyggt. Som små rosa blommor på en illgrön äng. Typ. Fast det är ju fint. Svammel, svammel.
Jag är då himla glad att jag lyckades få tag på det här lacket. Dessutom känns det bra att ha ett kul lack på naglarna för jag sitter och pluggar till en tenta som jag har på fredag. Samhällsvetenskapliga metoder, hua. För första gången är jag riktigt glad över att jag gick IB på gymnasiet och att vi var tvungna att lära oss hur man gör Independent Samples t-tests och chi2-tests under matten. 
Formulan är bra men lacket är skirt. Jag valde att lägga ett lager av China Glaze Def Defying som underkläder och sedan två lager Asteroid Turf över. Lacket torkar förvånansvärt fort för att vara en jelly och finishen har en fin glans. Ett lager överlack ger en slät yta. 

Glöm inte att vara med i min giveaway om ni inte redan är det! Den hittar ni här! 


Translation: It's Karin's Green Wednesday today and I'm wearing Hare Asteroid Turf. This almost mythical green jelly with pink glitter. I like it, a lot. It an unusual and fun polish. It's ugly pretty, but more pretty than ugly. Looks a little like pink flowers in a green meadow. Sort of. So I guess it's pretty. Blabbering away. 
I'm really glad I got a hold of this polish and it feels nice to have something thath looks so fun on my nails today. I'm studying for an exam in Social Research Methods. I've never been so happy about attending IB as now and that we ere forced to learn how to do an Independent Samples t-test and chi2-tests. 
The formula is good but the polish is sheer. I chose two wear one coat of China Glaze Def Defying as "underwear" and then I layered two coats of Asteroid Turf over it. It dries surprisingly fast for being a jelly and the finish has a nice shine to it. One coat of Seche Vite makes the finish smooth.


18 comments:

 1. Åhh wow så snyggt!! Riktigt läckert, jag borde kanske köpa på mig några Hare lack...:-)

  ReplyDelete
 2. Även om det här lacket inte faller mig riktigt i smaken så är det något med Hares skira jellys som får mitt hjärta att slå lite snabbare.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, de är verkligen fina, till och med de lacken som man tycker är mindre fina.

   Delete
 3. Åhh det är ju så snyggt! Och jävlar i havet vad snygga bilder du fick till!!!!

  ReplyDelete
 4. Fulsnyggt var ordet, jag kan inte bestämma mig vad jag tycker. :-)
  Lycka till på tentan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack!
   Fulsnyggt är det verkligen, fast mer snyggt! :)

   Delete
 5. Känslan av en sommaräng! åh vad jag längtar....
  snyggt som bara den!

  ReplyDelete
 6. Åh så snyggt så jag vet inte vad! Hoppas verkligen jag kan få tag på detta. Eller snyggt, fulsnyggt, roligt, festligt och bara så kul att se sina naglar..typ så, precis som du säger. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, ett kul lack är det definitivt. Fast snyggt och lite fult och allt det där... :)

   Delete
 7. Det är ett himla roligt lack! Man blir fnissig av det! Jag gillar att Nikole är så lekfull när hon skapar. Det är inte alltid snyggt i konventionell mening men det är alltid intressant.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, jag gillar verkligen att hon vågar leka med färg. Intressant var ordet!

   Delete
 8. Oj vad läckert!! Supersnyggt! Förstår att du längtat!

  ReplyDelete
 9. Men åh, varje gång jag ser bilder på detta sörjer jag litegrann (ok, mycket...) att jag inte äger det och Afterglow :(

  ReplyDelete

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...