Tuesday, 26 February 2013

Zoya Aurora

 
Igår tog jag mig i kragen och bestämde mig för att plocka fram och testa Zoya Aurora från kollektionen Ornate. Det var nog en av de mest lyckade kollektionerna som släpptes under julen. Jag har verkligen velat prova Aurora ett tag men inte riktigt vågat då det ser så fantastiskt ut i flaskan och jag visste inte om det skulle leva upp till mina förväntningar. Det gör det! Det är så himla vackert. En jelly med perfekt lila nyans och så massor av prismatiskt glitter. Vilken kombo alltså! Dessutom älskar jag namnet, Aurora är verkligen fint.
Blaze är fortfarande favoriten ur kollektionen men Aurora är solklar tvåa. Så jäkla vacker. Min bilder gör verkligen inte lacket rättvisa.


 
Formulan är, som med de flesta lack från Zoya, en dröm! Tre tunna lager krävdes för full täckning. Jag har aldrig problem med att lacka tre lager. Min smärtgräns går vid fyra lager, fler än så och det är inte värt det. Torktiden är normal och det torkar till en väldigt glansig finish. Har ni inte det här lacket men gillar prismatisk glitter eller lila eller båda i kombination ska ni definitivt försöka få tag i Aurora. Det är så vackert!

Translation: Today I'm finally wearing Zoya Aurora from the collection Ornate. It's a gorgeous purple jelly packed with prismatic glitter. It's just such a lovely colour. 
The formula is a dream. Three thin coats give full coverage and the drytime is normal. It dries to a very shiny finish. If you don't already got this polish you should get it! It's so beautiful.

14 comments:

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...