Saturday, 2 February 2013

OPI OPI...Eurso Euro

 
Det lack jag var mest sugen på att prova ur OPI's nya kollektion Euro Centrale var OPI...Eurso Euro. Det såg helt fantastiskt ut i flaskan och lika fint är det på nageln.
OPI...Eurso Euro är ett blått krämlack med lite lila ton, men den är absolut inte blurple utan den är blå. Det är högglansigt och jättevackert. Färgen kan jag dock tycka kanske passar bättre i en höst kollektion än en vår kollektion, men blått passar ju alla tillfällen året om.
Jag föll pladask för färgen. Den är verkligen helt, helt underbar.
 

Formulan är perfekt. Lacket är inte rinnigt och inte heller för tjockt. Det hamnar precis där man vill ha det.  Det ni ser på bilderna är två lager OPI...Eurso Euro utan topplack. Det är så glansigt att det inte behövs något topplack av den anledningen.Torktiden är helt normal.

Gillar man blå lack med mycket glans är OPI...Eurso Euro kanske något att lägga till i samlingen. Jag är i alla fall väldigt glad över att jag äger det. 

Translation: The polish I was most excited to try out from OPI's new collection was OPI...Eurso Euro.
OPI...Eurso Euro is a blue, slightly purple tones, creme polish. It's not blurple, it's definitely blue. I love the colour and it's super shiny.
The formula is perfect. Not too thin nor too thick. What you see in my pictures are two coats of OPI...Eurso Euro without top coat. It's so shint it feels unnecessary to use top coat for extra shine. The dry time is normal.
If you like blue polishes you should give this one a try.

12 comments:

 1. Först trodde jag att du skulle skriva att det såg bra ut i flaskan men inte på nageln, blev lite förvånad där ett tag innan jag hann läsa klart din mening. För det här är verkligen snyggt! Längtar som tusan tills mina Euro Centrale kommer fram.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Åh, haha. Det är verkligen ett snyggt lack. Känns som ett måste ur kollektionen.

   Delete
 2. Replies
  1. Skaffa det Andrea! Detär så himla snyggt!

   Delete
 3. Jag håller med om att det är en snygg färg. Jag tyckte den var fin när jag provade den idag. Det var ett av tre lack jag hade köpt om jag inte fått pressutskicket faktiskt.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det förstår jag. Det är en väldigt snygg blå.

   Delete
 4. Den här gillade jag! Vilken glans!!
  Kanske inte så unikt, men väldigt vackert!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Glansen är fantastisk. Inte alls så unikt, men himla fint. Ett måste ur kollektionen enligt min mening.

   Delete

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...