Sunday, 10 February 2013

Nail Art Sunday

 
Idag är det Lelack's NailArt Sunday och den här veckan är det inget tema, så jag lekte lite med min striping tape. Detta blev resultatet. Min lillebror tyckte det såg ut som ett ansikte på en av hans legofigurer och pojkvännen tyckte det såg ut som siluetten av Predators ansikte... 
Lacken jag använt mig av är China Glaze Liquid Leather, China Glaze Holly-Day och Ninja Polish Zultanite.
Zultanite är ett fantastiskt multikromt lack som skiftar i guld, grönt och brons och det gör sig himla snyggt över svart. Ni kan se mina bilder på lacket här.
Jag har använt Liquid Leather som bas på alla fingrar utom ringfingret där jag har en accent i grönt istället. Den gröna basen är Holly-Day. Sedan använde jag striping tape för att skapa rena, raka linjer innan jag målade på Zultanite på kanterna av naglarna.
Det är synd att den multikroma effekten inte syns så tydligt på bilderna för den är väldigt vacker på riktigt.
Det här är en nail art jag blev väldigt nöjd med. Jag tycker dessutom jag blivit mycket duktigare på det. Övning ger färdighet.

Translation: It's Lelack's Nail Art Sunday today and I've made a nail art with the help of China Glaze Liquid Leather, China Glaze Holly-day and Ninja Polish Zultanite. I used striping tape to make clean, straight lines.
I really like it and I think I've gotten better at doing nail art. Practise makes perfect.

22 comments:

 1. Fantastiskt snyggt ju! Tycker att det ser ut som skalbaggar. På ett positivt sätt alltså, fina skalbaggar :) Ångrar verkligen att jag inte skaffat Zultanite ännu, borde ta tag i det.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, Zultanite borde du verkligen föröka få tag på. Det är underbart.

   Delete
 2. Jag tror att alla ser det man vill se. Män och robotar/leksaker osv... ;) Jag ser som Nagelmania skalbaggar.. :D Supersnygg nail art! :)

  ReplyDelete
 3. Jättesnyggt! De tre lacken passade väldigt bra ihop.

  ReplyDelete
 4. Riktigt snyggt. Gillar att linjerna blev så skarpa och tydliga - väldigt grafiskt och snyggt! Och färgerna kompletterar varandra så bra!

  ReplyDelete
 5. Så ruskigt sjukt j*vla snyggt!!!

  ReplyDelete
 6. Jag och min sambo tyckte också det såg ut som skalbaggar, Lyxiga sådana =D

  ReplyDelete
 7. Assnyggt! Gillar verkligen den gröna accentnageln.

  ReplyDelete
 8. Snyggt, har sett en liknande någonstans som då liknade sin manikyr med en skalbagges rygg och det tycker jag det här ser ut som. Kanonsnyggt!

  ReplyDelete
 9. Det blev riktigt snyggt. Jag gillar att det tar ett litet tag innan man upptäcker accentnageln, samtidigt som den ger djup till manikyren.

  ReplyDelete
  Replies
  1. ja, jag gillar också accentnageln väldigt mycket. :)

   Delete

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...