Tuesday 4 December 2012

China Glaze Running In Circles

 

Idag visar jag ännu ett lack ur China Glaze Cirque Du Soleil Worlds Away collection.
Det här är Running In Cricles.

Det är ett otroligt vackert glitterlack. Det är microglitter i grönt och guld i en grön bas. Otroligt, otroligt vackert. Jag älskar det verkligen. Nyansen är så fin. Ett måste ur den här kollektionen och om man gillar grönt.
Nu till bilderna, som inte alls gör denna skönhet rättvisa. Hatar mörkret och att jag är tvungen att fota under min skrivbordslampa.




Formulan är perfekt! Lacket är varken för tunt eller för tjockt och det kladdar inte. Det är skirt, så tre lager krävs för full täckning, men det är inget som stör mig när det är så otroligt vackert.
Jag älskar det verkligen!

Senare idag är det dags att se vad som finns bakom lucka nummer fyra i The Body Shops Ultimate Advent Calendar.

Translation:  Today I have another polish from China Glaze Cirque Du Soleil Worlds Away collection. This is Running In Circles. It's a green glitter polish that consists of green and gold microglitter suspended in a green base. It's absolutely stunning!
The formula is perfect! The polish is not too thin nor too thick. it's pretty sheer, so three coats are needed for full opacity. That's nothing that bothers me since it such a beautiful polish.
I love it!

8 comments:

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...