Monday 11 February 2013

OPI Can't Find My Czechbook

 

Idag är det Mrs Datas Blå måndag och jag sitter här hemma och trallar på just Blue Monday av New Order. Jag har fortfarande helg idag. Jag har inte föreläsning förrän imorgon så jag passar på att läsa bloggare, ta det lugnt och bota den förkylning jag fick när jag hälsade på hos mina föräldrar. 

Idag vizar jag OPI Can't Find My Czechbook från kollektionen Euro Centrale som finns i butik just nu. Ni hittar den på bland annat eleven.se och Kanadensiska phoenixbeautylounge.com
Can't Find My Czechbook är ett ljusblått, himmelsfärgat nästan, krämlack med högglansig finish. Knappast ett unikt lack, men väldigt fint.
Det är en härlig blå, väldigt vårig och det behövs nu i grådaskiga februari. Årets tråkigaste månad enligt mig, och säkert många, många andra.
Bilderna på lacket blev tråkiga. Det är så grått ute och dåligt ljus så det syns inte alls hur fint det här lacket faktiskt är.


 

Formulan är nästan lite för tjock, men fortfarande hanterbar och lacket är inte svår applicerat. De förta två lagrena är lite flammiga, men ett tredje gör ytan jämn och fin. Torktiden är normal och det torkar till en väldigt glansig finish. 

Jag har nu lagt upp min giveaway. Här hittar ni den. Det vill ni väl inte missa?

Translation: It's Mrs Data's Blue Monday and I'm showing you OPI Can't Find My Czechbook. It's a skyblue creme that has an incredibly shiny finish. It's not a very unique color but it's beautiful.
The formula is almost too thick, but still easy to apply. The first two coats come off as pretty streaky but a third coats evens it out and makes it pretty. The dry time is normal and it dries to a very shiny finish. 

 

20 comments:

  1. Det ser väldigt fint ut! Det ser lite dammigare ut än vad jag trodde det skulle vara, verkar lovande :)

    ReplyDelete
  2. Precis den låten som inspirerade temat. :)

    ReplyDelete
  3. Det ser superfint ut! Har inte testat det än, men brukar inte kunna motstå sådana här himmelsblå saker. De ger mig alltid vårkänslor.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jag tror att du verkligen kommer gilla det när du testat det. Det är verkligen fint.

      Delete
  4. Mycket snyggt!!
    Det här är ett av de få lack jag kan tänka mig att skaffa från den här kollektionen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja, jag tycker definitivt att du ska skaffa det. det är väldigt snyggt.

      Delete
  5. Åh vååår! Det vill jag ha nu när jag ser det här. Superhärlig blå.

    ReplyDelete
  6. Så snyggt!! står med på önskelistan här och borde verkligen ta och klicka hem det snart!!

    ReplyDelete
  7. Tycker det var bra och rättvisande bilder faktiskt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tackar! det är det jag hoppas på att bilderna ska vara.

      Delete
  8. Det ser verkligen vårigt ut, som en molnfri himmel. Åh, vad jag längtar tills att de se det igen! Sen måste jag bara fråga något som jag har funderat på ett tag. Vad använder du för kamera? Dina bilder är alltid så fina och skarpa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja! Åh, jag längta också till våren. Jag använder en vanlig kompaktkamera som jag ställer in vitbalans och lite andra inställningar på. det är en Casio Exilim EX-H30.

      Delete
  9. Underbart blå nyans! Älskar den här!! Krya på dig!

    ReplyDelete
  10. Jag tyckte bilderna var riktigt snygga och håller med Elin om att du alltid har tekniskt snygga bilder - lite avundsjuk! =)
    Lacket var också snyggt, men inte tillräckligt speciellt för att jag ska känna mig tvungen att köpa det.. Men najs som sagt!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tack, vad glad jag blir över att ni gillar mina bilder! Ja, det är ett fint lack, men inte unikt.

      Delete

I love comments! They make me happy. I will answer comments, questions and feedback as soon as possible. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...